Na POP TV so se razveselili naraščaja

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kreativni direktor POP TV Donald Rose in nekdanja novinarka te televizije Bojana Ksela sta postala starša.
Oglej si celoten članek

Dolgoletna mariborska dopisnica 24UR Danica Ksela je postala babica. Njena hči Bojana, ki je na komercialni televiziji nekaj časa delala kot novinarka, bila pa je tudi del kreativne ekipe, katere direktor je njen mož Donald Rose, je konec avgusta povila dečka, ki nosi ime Dan.

''Nova družinica je presrečna, ker se je pridužil mali Dan! Odkrivamo plenice in vse mogoče pripomočke. Ugotovil sem, da je zdaj za otroka na voljo več dodatne opreme kot za avto. (smeh) Moram priznati, da sem že pozabil, kakšno veselje je držati svoje malo dete v rokah in mu pomagati pri odkrivanju sveta. Njegova starejša sestrica Tanita (Donaldova hči iz prejšnje zveze, op. avt.) ima namreč že triindvajset let in najini pogovori se že dalj časa ne vrtijo več okoli barbik.Tako bo zanimivo hkrati odkrivati dva svetova starševstva naenkrat. Pričakujeva, da naju bo z Bojano marsikaj naučil, prva lekcija pa je zagotovo iz potrpežljivosti,'' je za Žurnal povedal ponosni očka.

Donald in Bojana sta se poročila lani. Več o njuni poroki lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.