Magazin > VIP
1171 ogledov

Na POP TV so se razveselili naraščaja

bojana ksela, donald rose Mediaspeed.net
Kreativni direktor POP TV Donald Rose in nekdanja novinarka te televizije Bojana Ksela sta postala starša.

Dolgoletna mariborska dopisnica 24UR Danica Ksela je postala babica. Njena hči Bojana, ki je na komercialni televiziji nekaj časa delala kot novinarka, bila pa je tudi del kreativne ekipe, katere direktor je njen mož Donald Rose, je konec avgusta povila dečka, ki nosi ime Dan.

''Nova družinica je presrečna, ker se je pridužil mali Dan! Odkrivamo plenice in vse mogoče pripomočke. Ugotovil sem, da je zdaj za otroka na voljo več dodatne opreme kot za avto. (smeh) Moram priznati, da sem že pozabil, kakšno veselje je držati svoje malo dete v rokah in mu pomagati pri odkrivanju sveta. Njegova starejša sestrica Tanita (Donaldova hči iz prejšnje zveze, op. avt.) ima namreč že triindvajset let in najini pogovori se že dalj časa ne vrtijo več okoli barbik.Tako bo zanimivo hkrati odkrivati dva svetova starševstva naenkrat. Pričakujeva, da naju bo z Bojano marsikaj naučil, prva lekcija pa je zagotovo iz potrpežljivosti,'' je za Žurnal povedal ponosni očka.

Donald in Bojana sta se poročila lani. Več o njuni poroki lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.