Na poroko v pastelih in rožah

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Modni svatje. Ženske naj bodo ženstvene, moški pa elegantni.
Oglej si celoten članek

Poroka. Kaj obleči, je običajno ena od prvih misli, ki nas prešine ob povabilu na poroko. Za nasvet smo povprašali modno oblikovalko Majo Štamol.
Osrednji vodili naj bosta ženstvenost in eleganca. Najmodnejši boste v svetlomodri, rumeni in rožnatem odtenku. Za romantičen naboj izberite padajoče materiale z nežnimi rožnatimi motivi. Čipkasti detajli lahko dodajo piko na i, izogibajte pa se množici bleščic. Drapiranje je lahko vodilo za elegantnejši videz, sicer pa so letos modne predvsem obleke brez poudarjenega pasu.

Bogati uhani ali biseri

K hlačam, krilu ali obleki spadajo višje pete, k dolgemu krilu pa si lahko privoščite tudi nižje. Ker gre za slovesen dogodek, naj bodo modni dodatki posebni, bogati. Letos so zlasti modni veliki in bogati uhani, za prefinjen videz pa bodo zadostovali že večni biseri.

Moški v obleko

Moški lahko oblečete srajco z manšetnimi gumbi in dodate slovesnejšo kravato. Izjemno primeren je tudi smoking z metuljčkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.