Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Na poroko v pastelih in rožah

blumarine Imaxtree
Modni svatje. Ženske naj bodo ženstvene, moški pa elegantni.

Poroka. Kaj obleči, je običajno ena od prvih misli, ki nas prešine ob povabilu na poroko. Za nasvet smo povprašali modno oblikovalko Majo Štamol.
Osrednji vodili naj bosta ženstvenost in eleganca. Najmodnejši boste v svetlomodri, rumeni in rožnatem odtenku. Za romantičen naboj izberite padajoče materiale z nežnimi rožnatimi motivi. Čipkasti detajli lahko dodajo piko na i, izogibajte pa se množici bleščic. Drapiranje je lahko vodilo za elegantnejši videz, sicer pa so letos modne predvsem obleke brez poudarjenega pasu.

Bogati uhani ali biseri

K hlačam, krilu ali obleki spadajo višje pete, k dolgemu krilu pa si lahko privoščite tudi nižje. Ker gre za slovesen dogodek, naj bodo modni dodatki posebni, bogati. Letos so zlasti modni veliki in bogati uhani, za prefinjen videz pa bodo zadostovali že večni biseri.

Moški v obleko

Moški lahko oblečete srajco z manšetnimi gumbi in dodate slovesnejšo kravato. Izjemno primeren je tudi smoking z metuljčkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.