Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Barva pomladi: ledeno modra

Sportmax Imaxtree
Letošnje pomladi si ne bomo mogli predstavljati brez pastelnih odtenkov. Najbolj zaželena bo ledeno modra.

Pastelni odtenki so rdeča nit modne pomladi in pobeg od lanskega kričečega poletja. V svoje kolekcije so jih vključili tudi priznani modni oblikovalci, kot so Valentino, Marc Jacobs, Dolce&Gabbana in Louis Vuitton.

Odeta v pastele

Če se ne morete odločiti za le en odtenek, vam namignemo, da jih lahko pogumno kombinirate med seboj, a v tem primeru se odločite za pastelne odtenke od glave do peta, s torbico in čevlji vred. Če ste pri sledenju trendov previdnejši, se odločite za le en pastelni kos, strogega kroja, a z nežnimi poudarki. Modno boste videti s spranimi kavbojkami in majico z dekliškim ovratnikom, tudi nekaj minimalističnih prešitkov na prsnem košu je dovoljenih.

Najbolj vroči odtenki

Z ledeno modro boste pokazali, da ste v trendu, zgrešili ne boste niti z nežno zeleno, rumeno in rožnato. Romantično kombinacijo pričarajte z obleko v odtenku šampanjca, nekaj pozornosti pa namenite tudi izbiri tkanin. Pastelni odtenki so najlepši na nežnih, lahko tudi prosojnih tkaninah in čipkah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.