Na premiero otroke pripeljala tudi Košir in Jelinčič

Foto: mediaspeed jelinčič, hčerka Foto: mediaspeed špela jereb Foto: mediaspeed Aleš bravničar Foto: mediaspeed Črt slavec Foto: mediaspeed Anja Jenko Foto: mediaspeed top4 Foto: mediaspeed Maja Ferme Foto: mediaspeed bunderla Foto: mediaspeed jure košir
Včeraj zvečer smo v Cineplexx kinematografih dočakali težko pričakovan zaključek uspešne franšize Igre lakote. Dogodka so se udeležili številni znani obrazi.
Oglej si celoten članek

Težko pričakovano predpremiero filma Igre lakote: Upor, 2. del so si v družbi prijateljic v kranjski Cineplexx prišle ogledati Anja Jenko, Maja Ferme ter Špela Jereb. Ženski večer v kinu so preživele dekleta šova Top4 Nina Vršec, Samira  K. Awadalla, Enisa Rastoder in zmagovalka šova Tjaša Deu.

Pravi "uporniški" zmenek sta v kinu preživela Klemen Bunderla in njegova Kaja. V filmu sta uživala tudi Uroš Bitenc, moderator večera in Antea Mramor.

Filmi Igre Lakote so v prvi namenjeni predvsem mladim. Kaj je prinesel zadnji del tega globalnega fenomena je s hčerkama in sinom preveril Jure Košir. Filma sta se zelo veselila tudi Zmago Jelinčič in njegova hčerka.


O filmu IGRE LAKOTE: UPOR, 2. DEL:
Uspešna filmska franšiza Igre lakote je kot vihar osvojila gledalce po vsem svetu in navrgla prek 2,2 milijardi dolarjev. Drugi del Upora nas sooča z mogočnim zaključkom, v katerem Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) spozna, da ne gre več zgolj za preživetje – zdaj je na kocki prihodnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.