Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Na premiero otroke pripeljala tudi Košir in Jelinčič

jelinčič, hčerka
1/9
mediaspeed
Včeraj zvečer smo v Cineplexx kinematografih dočakali težko pričakovan zaključek uspešne franšize Igre lakote. Dogodka so se udeležili številni znani obrazi.

Težko pričakovano predpremiero filma Igre lakote: Upor, 2. del so si v družbi prijateljic v kranjski Cineplexx prišle ogledati Anja Jenko, Maja Ferme ter Špela Jereb. Ženski večer v kinu so preživele dekleta šova Top4 Nina Vršec, Samira  K. Awadalla, Enisa Rastoder in zmagovalka šova Tjaša Deu.

Pravi "uporniški" zmenek sta v kinu preživela Klemen Bunderla in njegova Kaja. V filmu sta uživala tudi Uroš Bitenc, moderator večera in Antea Mramor.

Filmi Igre Lakote so v prvi namenjeni predvsem mladim. Kaj je prinesel zadnji del tega globalnega fenomena je s hčerkama in sinom preveril Jure Košir. Filma sta se zelo veselila tudi Zmago Jelinčič in njegova hčerka.


O filmu IGRE LAKOTE: UPOR, 2. DEL:
Uspešna filmska franšiza Igre lakote je kot vihar osvojila gledalce po vsem svetu in navrgla prek 2,2 milijardi dolarjev. Drugi del Upora nas sooča z mogočnim zaključkom, v katerem Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) spozna, da ne gre več zgolj za preživetje – zdaj je na kocki prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.