Na RTV Slovenija poletna oddaja z novimi obrazi

Foto: Mare Vavpotič
Foto: Mare Vavpotič
Na nacionalno televizijo se vrača oddaja Poletna scena, ki jo lahko vsako leto spremljamo ob poletnih večerih. Osvežili so tako sceno kot tudi obraze, ki nam bodo delali družbo.
Oglej si celoten članek

V Poletni sceni si lahko vsak dan ogledamo kulturna dogajanja pri nas, spremljamo, katere književne uspešnice so vredne branja, kateri koncerti nas čakajo v prestolnici in drugih mestih … Pri virtualni sceni, ki so jo za letošnjo sezono osvežili, je sodelovala režiserka Špela Kuclar.

Oddajo, ki mozaično prepleta dogodke, bo letos povezovalo več novinarjev kot prejšnja štiri leta. Starim voditeljicam Bernardi Žarn, Mojci Mavec in Teji Kunstr se bodo tako pridružili še David Urankar, Boštjan Narat, Jože Robežnik in Andreja Kočar.

 Vsak dan bomo lahko uživali v različnih rubrikah, kot so Preberi me, kjer bodo spremljali knjižne uspešnice, Za odrom, kjer bodo prestavljali dogajanje v zaodrju različnih prireditev, v rubriki (P)osebno bodo sodelovali z znanimi obrazi, ki jih bodo predstavili na drugačen način in še in še. Oddaja je na sporedu vsak dan ob 22:50 na prvem programu nacionalne televizije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.