Magazin > Film & Glasba & TV
386 ogledov

Na RTV Slovenija poletna oddaja z novimi obrazi

rtv slovenija poletnascena Mare Vavpotič
Na nacionalno televizijo se vrača oddaja Poletna scena, ki jo lahko vsako leto spremljamo ob poletnih večerih. Osvežili so tako sceno kot tudi obraze, ki nam bodo delali družbo.

V Poletni sceni si lahko vsak dan ogledamo kulturna dogajanja pri nas, spremljamo, katere književne uspešnice so vredne branja, kateri koncerti nas čakajo v prestolnici in drugih mestih … Pri virtualni sceni, ki so jo za letošnjo sezono osvežili, je sodelovala režiserka Špela Kuclar.

Oddajo, ki mozaično prepleta dogodke, bo letos povezovalo več novinarjev kot prejšnja štiri leta. Starim voditeljicam Bernardi Žarn, Mojci Mavec in Teji Kunstr se bodo tako pridružili še David Urankar, Boštjan Narat, Jože Robežnik in Andreja Kočar.

 Vsak dan bomo lahko uživali v različnih rubrikah, kot so Preberi me, kjer bodo spremljali knjižne uspešnice, Za odrom, kjer bodo prestavljali dogajanje v zaodrju različnih prireditev, v rubriki (P)osebno bodo sodelovali z znanimi obrazi, ki jih bodo predstavili na drugačen način in še in še. Oddaja je na sporedu vsak dan ob 22:50 na prvem programu nacionalne televizije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.