Na SIT sestra znanega glasbenika

Foto: Voyo Aleksandra Vovk Foto: Voyo Aleksandra Vovk Foto: Voyo Marjetka Vovk Foto: Voyo Marjetka Vovk
V oddaji Slovenija ima talent je nastopila tudi Marjetkina sorodnica, za katero pa žirantka ni vedela, da bo nastopila.
Oglej si celoten članek

Tokrat je na odru šova Slovenija ima talent Marjetko presenetila 16-letna Aleksandra, ki je polsestra Raaya Vovka, Marjetkinega moža. Aleksandra je v predstavitvi povedala, da niti Raay niti Marjetka nista vedel za njeno prijavo, zato je vedela, da bo žirantka ob njenem prihodu na oder najbrž zelo presenečena.

Kar se je tudi zgodilo, Marjetka ni mogla verjeti svojim očem: "A vi mene 'zafrkavate'? A vi hočete, da mene kap?" Tudi drugi žiranti so bili presenečeni, da je Aleksandra Raayeva sestra. Lado ji je v šali povedal, da jo bodo še bolj strogo ocenjevali, kot bi jo sicer. A s tem niso imeli težav, saj jih je Aleksandra s svojim nastopom navdušila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:56 24. Oktober 2016.

    Sam še Raay manjka pa smo tam, kjer ni muh....

  • 16:06 24. Oktober 2016.

    Ma kdo nio vedu vsi so vedeli sam se delajo budale iz naroda, gre pa se zato da se tamalo …

  • 12:20 24. Oktober 2016.

    Tale 16-letnica je vrhunska, med tremi najbojšimi pevci na letošnjem SIT. Mogoče bo prišla celo v finale, kar pa dvomim, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.