Na Slovenija ima talent letele žalitve

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Damjan Damjanovič so jih slišali …
Oglej si celoten članek

Včeraj so na Pop TV predvajali 6. oddajo resničnostnega šova Slovenija ima talent, v kateri je nastopil tudi "slovenski Frank Sinatra", Mihael Bllue.

Bllue žirantov s svojim petjem ni mogel prepričati, kar pa ne pomeni, da ni naredil vtisa. Pevsko netalentirani Mihael je bil namreč tako razočaran nad kritikami žirantov, da se je za vsakega posebej domislil prav posebne žalitve.

Branko Čakarmiš jih je slišal prvi. "To danes ni bila dobra izvedba," je povedal žirant, Mihael pa mu je odvrnil: "Hvala, samo ne vem, koliko se ti spoznaš na muziko."

Druga je bila na vrsti Ana Klašnja, ki je bila mnenja, da v njegovem petju ni bilo niti malo čustev in strasti. "Hvala enako. Če bi bil pes, bi te zdele za rit ugriznil," ji je zabrusil nesojeni pevec. Damjan Damjanovič mu je na srce položil, naj se zamisli nad svojimi kritikami, saj petje "ni bilo na nivoju".
"Ko tebe poslušam, sem bolj vesel, kadar sem pri zobozdravniku," je hitro sledila zaušnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:29 22. April 2013.

    Pa pravijo, da je mladina nevzgojena....

  • 16:37 22. April 2013.

    Srednja leta ga dajejo. Ker v nobenem pogledu ni za nikamor, je v odaji dokazal, da tud glas zanič, pa …

  • 16:10 22. April 2013.

    Ni mi jasno, kdo lahko gleda to idiotsko oddajo...res, ne razumem....razumel bi duševno bolne, da se zabavajo ob gledanju njim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.