Magazin > Film & Glasba & TV
284 ogledov

Na Slovenija ima talent letele žalitve

Mihael Bllue voyo.si
Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Damjan Damjanovič so jih slišali …

Včeraj so na Pop TV predvajali 6. oddajo resničnostnega šova Slovenija ima talent, v kateri je nastopil tudi "slovenski Frank Sinatra", Mihael Bllue.

Bllue žirantov s svojim petjem ni mogel prepričati, kar pa ne pomeni, da ni naredil vtisa. Pevsko netalentirani Mihael je bil namreč tako razočaran nad kritikami žirantov, da se je za vsakega posebej domislil prav posebne žalitve.

Branko Čakarmiš jih je slišal prvi. "To danes ni bila dobra izvedba," je povedal žirant, Mihael pa mu je odvrnil: "Hvala, samo ne vem, koliko se ti spoznaš na muziko."

Druga je bila na vrsti Ana Klašnja, ki je bila mnenja, da v njegovem petju ni bilo niti malo čustev in strasti. "Hvala enako. Če bi bil pes, bi te zdele za rit ugriznil," ji je zabrusil nesojeni pevec. Damjan Damjanovič mu je na srce položil, naj se zamisli nad svojimi kritikami, saj petje "ni bilo na nivoju".
"Ko tebe poslušam, sem bolj vesel, kadar sem pri zobozdravniku," je hitro sledila zaušnica.

Komentarjev 7
  • titty 18:29 22.april 2013.

    Pa pravijo, da je mladina nevzgojena....

  • rok_eu 16:37 22.april 2013.

    Srednja leta ga dajejo. Ker v nobenem pogledu ni za nikamor, je v odaji dokazal, da tud glas zanič, pa hudo nesramen/brez bontona ker pač ne prenese zavrnitve . Kot otrok je moral bit strašno razvajen.Oh ja tud ...prikaži več od mene bi jih pošten fasu.

  • izRODEk 16:10 22.april 2013.

    Ni mi jasno, kdo lahko gleda to idiotsko oddajo...res, ne razumem....razumel bi duševno bolne, da se zabavajo ob gledanju njim podobnim ampak preostala raja...očitno so pač...jap...tako pač je...