Na sodišču zaradi mladoletnice

Foto: Žurnal24 Igralec John Stamos se z izsiljevanjem mlade Allison spopada že nekaj časa. (Fot
Igralec John Stamos se je znašel na sodišču, kjer se brani pred obtožbami, da je pred leti zlorabil sedemnajstletnico.
Oglej si celoten članek

Odvetnik Johna Stamosa je v ponedeljek na sodišču trdil, da Stamos leta 2004 ni imel afere s takrat 17 let staro Allison Coss, ki skuša od igralca dobiti več sto tisoč dolarjev odškodnine. Cossova trdi, da sta imela s Stamosom afero, ko je bila ona na počitnicah na Floridi. "Obtožbe ne bodo dokazane, saj niso resnične," je dejal William Sobel, Stamosov odvetnik.

Stamosa obtožujejo, da je Cossovi kupoval alkoholne pijače in jo kasneje slačil v masažni kopeli, kljub temu, da je vedel, koliko je dekle staro. Ko je Allison odklonila seks z igralcem, naj bi ta udaril in polomil nogo postelje v hotelski sobi.

Allison Coss in njen prijatelj Scott Sippola sta zahtevala 680 tisoč dolarjev odškodnine, grozila pa je s fotografijami, na katerih naj bi Stamos užival kokain ob čarih striptizet. Stamos je jeseni FBI obvestil o grožnjah, ki jih je dobival iz dveh elektronskih naslovov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.