Magazin > VIP
26 ogledov

Na sodišču zaradi mladoletnice

Igralec John Stamos se z izsiljevanjem mlade Allison spopada že nekaj časa. (Fot Žurnal24 main
Igralec John Stamos se je znašel na sodišču, kjer se brani pred obtožbami, da je pred leti zlorabil sedemnajstletnico.

Odvetnik Johna Stamosa je v ponedeljek na sodišču trdil, da Stamos leta 2004 ni imel afere s takrat 17 let staro Allison Coss, ki skuša od igralca dobiti več sto tisoč dolarjev odškodnine. Cossova trdi, da sta imela s Stamosom afero, ko je bila ona na počitnicah na Floridi. "Obtožbe ne bodo dokazane, saj niso resnične," je dejal William Sobel, Stamosov odvetnik.

Stamosa obtožujejo, da je Cossovi kupoval alkoholne pijače in jo kasneje slačil v masažni kopeli, kljub temu, da je vedel, koliko je dekle staro. Ko je Allison odklonila seks z igralcem, naj bi ta udaril in polomil nogo postelje v hotelski sobi.

Allison Coss in njen prijatelj Scott Sippola sta zahtevala 680 tisoč dolarjev odškodnine, grozila pa je s fotografijami, na katerih naj bi Stamos užival kokain ob čarih striptizet. Stamos je jeseni FBI obvestil o grožnjah, ki jih je dobival iz dveh elektronskih naslovov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.