Na suhem kar deset mesecev

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Danica Lovenjak nam je priznala, da se nočnim dogodivščinam ni predajala že deset mesecev … a ne takšnim, kot bi sprva pomislili.
Oglej si celoten članek

Danica Lovenjak, ki je stalnica domačih zvezdniških zabav, si zasebno zelo redko privošči zabavo, ki bi trajala pozno v noč.  "Po desetih mesecih, sem šla prvič ven novembra," nam je zaupala in izdala, da si divjih zabav prav pogosto ne privošči iz tega razloga, ker nato cel naslednji dan preleži v postelji: "Vsak najbolje pozna sebe in dobro ve, koliko lahko spije. Če spiješ, več kot lahko, so posledice znane. Mislim, da ni človeka, ki se mu to ne bi zgodilo. Ko si mlad, raziskuješ to mejo in jo včasih tudi preskočiš. Meni naslednji dan pomaga kakšen sadni smoothie ali kislo zelje. Najbolje pa je, da dan kar prespiš, zvečer pa nadaljuješ z zabavo (smeh)," pravi Danica.

Novinarke in PR strokovnjakinje ni sram priznati, da se je kozarček preveč že zgodil tudi njej in posledično povzročil kakšno zabavno dogodivščino: "Na zabavi po moji diplomi sem prijatelju v roke potisnila svojo torbico, ki je bila zelo majhna in takrat ni bila tako pomembna, nobenemu pa se kasneje ni zdelo, da kaj manjka. Naslednje jutro sem se odpravila v nočni kljub, kjer smo se prejšnji večer zabavali in mi je čistilec že takoj na vratih rekel, da so našli torbico in telefon neke vremenoslovke. Ko grem na zabavo imam namreč vedno s seboj osebno in zdravstveno izkaznico, saj nikoli ne veš, pa seveda telefon, šminko in denar, drugega ne potrebujem, pa tudi torbice imam po navadi zelo majhne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:35 25. November 2013.

    To ni samo kokoš, to je prekmurska kmetavzarka (ne žalim kmete), ki je izkoristila svoje mednožje in iz prekmurske vasice …

  • iko
    09:04 23. November 2013.

    daj se no hecat, noč prežurat dan prespat, PR strokovnjakinja ti časi prodajanja in kasiranja za tvojo meglo so končali, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.