Magazin > VIP
34 ogledov

Na suhem kar deset mesecev

teden mode fashion week Danica Lovenjak Saša Despot
Danica Lovenjak nam je priznala, da se nočnim dogodivščinam ni predajala že deset mesecev … a ne takšnim, kot bi sprva pomislili.

Danica Lovenjak, ki je stalnica domačih zvezdniških zabav, si zasebno zelo redko privošči zabavo, ki bi trajala pozno v noč.  "Po desetih mesecih, sem šla prvič ven novembra," nam je zaupala in izdala, da si divjih zabav prav pogosto ne privošči iz tega razloga, ker nato cel naslednji dan preleži v postelji: "Vsak najbolje pozna sebe in dobro ve, koliko lahko spije. Če spiješ, več kot lahko, so posledice znane. Mislim, da ni človeka, ki se mu to ne bi zgodilo. Ko si mlad, raziskuješ to mejo in jo včasih tudi preskočiš. Meni naslednji dan pomaga kakšen sadni smoothie ali kislo zelje. Najbolje pa je, da dan kar prespiš, zvečer pa nadaljuješ z zabavo (smeh)," pravi Danica.

Novinarke in PR strokovnjakinje ni sram priznati, da se je kozarček preveč že zgodil tudi njej in posledično povzročil kakšno zabavno dogodivščino: "Na zabavi po moji diplomi sem prijatelju v roke potisnila svojo torbico, ki je bila zelo majhna in takrat ni bila tako pomembna, nobenemu pa se kasneje ni zdelo, da kaj manjka. Naslednje jutro sem se odpravila v nočni kljub, kjer smo se prejšnji večer zabavali in mi je čistilec že takoj na vratih rekel, da so našli torbico in telefon neke vremenoslovke. Ko grem na zabavo imam namreč vedno s seboj osebno in zdravstveno izkaznico, saj nikoli ne veš, pa seveda telefon, šminko in denar, drugega ne potrebujem, pa tudi torbice imam po navadi zelo majhne."

Komentarjev 2
  • dragec 08:35 25.november 2013.

    To ni samo kokoš, to je prekmurska kmetavzarka (ne žalim kmete), ki je izkoristila svoje mednožje in iz prekmurske vasice odkorakala v Ljubljano. lahko se vprašamo kaj ta ženska sploh dela, katere šole ima končane (ali "pridobljene") diplome

  • iko 09:04 23.november 2013.

    daj se no hecat, noč prežurat dan prespat, PR strokovnjakinja ti časi prodajanja in kasiranja za tvojo meglo so končali, ostane ti samo še tvoje telo, Žurnal čas je že da prenehate z objavljanjem in sponzoriranjem takih kokošk.