Na ta način se namerava Kate maščevati svakinji Meghan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je na britanskem dvoru obdobja "ne razlagaj in se ne pritožuj" konec?
Oglej si celoten članek

Na dvoru bo zapihal nov veter. Princesa Kate ima novo desno roko, ki jo opisujejo kot "neposredno" in "zahtevno". Gre za strokovnjakinjo za odnose z javnostmi Alison Corfield, ki je nekoč delala za kuharja Jamieja Oliverja, sedaj pa bo princesina glavna svetovalka. "Alison je nenavadna izbira. Za Kensingtonsko palačo je nekoliko preveč ekstrovertirana, vendar se je na dvoru začelo zaposlovati več 'modernizatorjev' in ljudi z izkušnjami v zasebnem sektorju, ne le javnih uslužbencev. Podučila bo dvorjane in pretresla zadeve," pravi vir.

Dvor zaradi zakoncev Susssex preživlja težke mesece. Čeprav iz ZDA vseskozi prihajajo nove strupene puščice, se člani kraljeve družine še vedno držijo mota "ne razlagaj in se ne pritožuj", kar pomeni, da v javnosti ne perejo umazanega perila. Tega obdobja pa bo po mnenju strokovnjaka za kraljeve glave, Duncana Larcomba, očitno kmalu konec. Priključitev Corfieldove Katini ekipi vidi kot pametno potezo in način, na katerega se namerava Kate maščevati Meghan Markle. Potrebna je nova strategija, ki bo oprala njeno ime. Corfield jo bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami zagotovo pravilno oblikovala.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.