Magazin > VIP
15681 ogledov

Na ta način se namerava Kate maščevati svakinji Meghan

meghan markle, kate middleton Profimedia
Je na britanskem dvoru obdobja "ne razlagaj in se ne pritožuj" konec?

Na dvoru bo zapihal nov veter. Princesa Kate ima novo desno roko, ki jo opisujejo kot "neposredno" in "zahtevno". Gre za strokovnjakinjo za odnose z javnostmi Alison Corfield, ki je nekoč delala za kuharja Jamieja Oliverja, sedaj pa bo princesina glavna svetovalka. "Alison je nenavadna izbira. Za Kensingtonsko palačo je nekoliko preveč ekstrovertirana, vendar se je na dvoru začelo zaposlovati več 'modernizatorjev' in ljudi z izkušnjami v zasebnem sektorju, ne le javnih uslužbencev. Podučila bo dvorjane in pretresla zadeve," pravi vir.

Dvor zaradi zakoncev Susssex preživlja težke mesece. Čeprav iz ZDA vseskozi prihajajo nove strupene puščice, se člani kraljeve družine še vedno držijo mota "ne razlagaj in se ne pritožuj", kar pomeni, da v javnosti ne perejo umazanega perila. Tega obdobja pa bo po mnenju strokovnjaka za kraljeve glave, Duncana Larcomba, očitno kmalu konec. Priključitev Corfieldove Katini ekipi vidi kot pametno potezo in način, na katerega se namerava Kate maščevati Meghan Markle. Potrebna je nova strategija, ki bo oprala njeno ime. Corfield jo bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami zagotovo pravilno oblikovala.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.