Na tako krut način je Harry izvedel za očetovo razmerje s Camillo

Foto: Profimedia
Novice mu ni povedal oče …
Oglej si celoten članek

Ko sta se princ Charles in Diana ločila, je bilo Harryju 12 let. Dejstva, da se je v njun zakon vmešala druga ženska, Camilla Parker Bowles, so pred mladim princem skrivali. Za razmerje je izvedel čisto po naključju. 

Simone Simmons, Dianina prijateljica, je v dokumentarnem filmu "Diana: The Woman Inside” razkrila, kako je Harry izvedel za razmerje.

Nekega večera je Diana z otrokoma sedela pred televizijo in med telefonskim pogovorom s Simone spremljala debato o tem, ali ukiniti monarhijo. Princa za oddajo nista kazala zanimanja, dokler voditelj Trevor McDonald gosta ni vprašal: “Kaj menite, bo Camilla kdaj kraljica?” Harry naj bi svojo mamo nato vprašal, kdo je Camilla. 

William je vedel za očetovo novo izbranko, saj je na bratovo vprašanje odgovoril: “Tega še ne veš?” Pogovor o tej temi je po besedah Dianine prijateljice prekinila njuna mama in otroka nagnala v posteljo. 

Charles je Camillo devet let pozneje peljal pred oltar. Otrokoma je torej dal dovolj časa, da sta se nanjo navadila in njegova taktika je bila uspešna. Princa sta Camillo namreč lepo sprejela. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.