Magazin > VIP
9902 ogledov

Na tako krut način je Harry izvedel za očetovo razmerje s Camillo

charles, harry
Novice mu ni povedal oče …

Ko sta se princ Charles in Diana ločila, je bilo Harryju 12 let. Dejstva, da se je v njun zakon vmešala druga ženska, Camilla Parker Bowles, so pred mladim princem skrivali. Za razmerje je izvedel čisto po naključju. 

Simone Simmons, Dianina prijateljica, je v dokumentarnem filmu "Diana: The Woman Inside” razkrila, kako je Harry izvedel za razmerje.

Nekega večera je Diana z otrokoma sedela pred televizijo in med telefonskim pogovorom s Simone spremljala debato o tem, ali ukiniti monarhijo. Princa za oddajo nista kazala zanimanja, dokler voditelj Trevor McDonald gosta ni vprašal: “Kaj menite, bo Camilla kdaj kraljica?” Harry naj bi svojo mamo nato vprašal, kdo je Camilla. 

William je vedel za očetovo novo izbranko, saj je na bratovo vprašanje odgovoril: “Tega še ne veš?” Pogovor o tej temi je po besedah Dianine prijateljice prekinila njuna mama in otroka nagnala v posteljo. 

Charles je Camillo devet let pozneje peljal pred oltar. Otrokoma je torej dal dovolj časa, da sta se nanjo navadila in njegova taktika je bila uspešna. Princa sta Camillo namreč lepo sprejela. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.