Na te posnetke vojvodinje danes gledamo popolnoma drugače

Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle
En mesec po splavu je bila obdana z otroki.
Oglej si celoten članek

"Ko sem držala prvorojenca, sem vedela, da izgubljam drugega,“ je Meghan zapisala v eseju za New York Times in tako svetu razkrila, da je bila noseča, a žal doživela splav.

Le nekaj tednov po tragičnem dogodku pa je morala vojvodinja za nekaj ur potlačiti žalost. S Harryjem sta namreč pomagala organizaciji Baby2Baby in pred šolo v Los Angelesu razdeljevala šolske potrebščine. Pogumno sta se smejala pod masko in se ukvarjala s šolarji ter jima pomagala pri izbiranju torbe.

Kraljevi par obožuje otroke, zato sta že večkrat poudarila, da se bosta zavzemala za dobrobit vseh otrok. Obljubo sta držala celo takrat, ko bi se verjetno najraje skrila pred svetom. 

Meghanina tragedija Meghanina boleča izpoved le piarovska poteza?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.