Magazin > VIP
1498 ogledov

Meghanina boleča izpoved le piarovska poteza?

meghan markle, princ harry Profimedia
Kaj je želela Meghan z izpovedjo doseči?

Vojvodinja Suseška, Meghan, je  v odprtem pismu za za New York Times, razkrila, da je julija izgubila otroka. Ko je sinu Archieju menjava plenico, je začutila močno bolečino. "Z njim v roki sem se sesedla na tla in mrmrala uspavanko, da bi oba ostala pomirjena. Veselo melodijo, ki je bila v nasprotju z mojim občutkom, da nekaj ni v redu. Vedela sem, da medtem ko držim svojega prvorojenca, izgubljam svojega drugega otroka," je zapisala Meghan. 

Tako kot manekenka Chrissy Teigen, ki je oktobra javno žalovala za otrokom, ki ga je izgubila na polovici nosečnosti, tudi Meghan ni bila deležna le sočutnih besed. Oglasilo se je namreč tudi več zlobnih jezikov, ki menijo, da gre za piarovsko potezo. Strokovnjak za kronane glave, Michael Begasse, je za Vip povedal, da lepotici s takšnimi izjavami delajo krivico. "Seveda se lahko vprašamo, ali želi žena princa Harryja na ta način priti do sočutja ljudi. To se je v preteklosti že zgodilo, tokrat pa gre za srčno zadevo,“ je izjavil strokovnjak in dodal: "Pri tem eseju gre za pogumen korak, saj razkriva zasebne, čustvene in boleče stvari. Na ta način želi Meghan razbiti tabu in ženske opogumiti.“

Kako se je odzvala kraljica? Dvor novice ni komentiral, novinarka Katie Nicholl pa pravi, da so bili vsi o nesrečnem dogodku obveščeni in da so paru stali ob strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.