Magazin > VIP
22472 ogledov

Tragedija kraljevega para: Meghan Markle izgubila otroka

meghan markle Profimedia
Vojvodinja spregovorila o žalostni izgubi …

Vojvodinja Suseška Meghan Markle je razkrila žalostno novico, da je letos splavila. O izgubi se je razpisala v članku za New York Times, kjer je med drugim zapisala: "Ko sem držala prvorojenca, sem vedela, da izgubljam drugega." Opisala je, kako je, kmalu po tem, ko je iz posteljice dvignila sina Archija, "začutila oster krč."

S princem Harryjem sta takoj odšla v bolnišnico, kjer je skrušena opazovala, kako se srce lomi tudi njenemu soprogu.

"Bilo je julijsko jutro, ki se je začelo povsem običajno kot vsak drugi dan. Naredila sem zajtrk, nahranila pse, vzela vitamine, našla izgubljeno nogavico, pobrala barvico, ki je ležala pod mizo, in si lase spela v čop, preden sem sina dvignila iz posteljice. Po tem, ko sem mu zamenjala plenico, sem začutila oster krč. Z njim v roki sem se sesedla na tla in mrmrala uspavanko, da bi oba ostala pomirjena. Veselo melodijo, ki je bila kontrast mojemu občutku, da nekaj ni v redu. Vedela sem, medtem ko sem držala svojega prvorojenca, da izgubljam svojega drugega," je razkrila Meghan. 

"Ure kasneje sem ležala v bolnišnični postelji in držala moževo roko. Začutila sem, kako se me oklepa in mu poljubila členke, ki so bili mokri od najinih solza. Pogled v hladne bele stene me je zaslepil. Skušala sem si predstavljati, kako bova to prebolela," je še zapisala.  

Članek je naslovila Izgube, ki si jih delimo in zapisala, kako pomembno je, da ljudi vprašamo, ali so v redu: "Ali smo? To leto smo številni prišli do točke zloma. Izguba in bolečina sta v letu 2020 pestili vsakega od nas, v trenutkih, ki so bili tako obremenjujoči kot izčrpavajoči." 

Komentarjev 2
  • bobo7 14:05 26.november 2020.

    Mogoče pa ni bil Harrijev, pa se je vstrašla

  • Ender3 15:04 25.november 2020.

    Bolani ste s tem poročanjem nekoga, ki je nepomemben, za naše preživetje. Kralji naj imajo svoje življenje, če lahko preživijo brez podpornikov, in plačnikov.

Sorodne novice