Magazin > VIP
6687 ogledov

Princ Harry ujet med 130 milijoni in lojalnostjo do kraljeve družine

princ harry, meghan markle Profimedia
Zadnja sezona serije Netflixove serije Krona je morda usodna tudi za Harryjev odnos z družino.

Princ Harry se je znašel v veliki zagati, ki bo morda zabila tudi zadnji žebelj v krsto odnosov z njegovimi kraljevimi družinskimi člani. Ta mesec je namreč Netflix začel predvajati novo sezono mega uspešne serije Krona, ki opisuje življenjsko zgodbo kraljice Elizabete in njenih družinskih članov. V četrti sezoni serija prikazuje osemdeseta leta prejšnjega stoletja in zakon med princeso Diano in princem Charlesom, ki pa je prikazan zelo kruto. Predvsem Charlesov ledeni odnos do žene, Dianine težave z bulimijo in kraljico, ki je popolnoma brez posluha za težave svojih otrok in daleč pred vse postavlja svojo dolžnost. 

Ni presenečenje, da kraljeva družina nad serijo ni navdušena, čeprav je uradno nikoli niso komentirali. A Chalesovi prijatelji pravijo, da je Netflix princu naredil krivico, prav tako se z načinom, na katerega so prikazali njegove starše, ne strinja princ William. Serijo si je v nekaj dneh ogledalo že 25 milijonov gospodinjstev in strokovnjaki pravijo, da je v desetih delih uničila Charlesovo dobro ime, ki ga je gradil zadnjih 25 let, odkar se je ločil od princese Diane. 

Za serijo pa stoji tudi povsem resnična drama današnjega časa. Princ Harry in Meghan Markle sta z Netflixom namreč letos podpisala 130 milijonov dolarjev težko pogodbo, saj bosta po novem ustvarjala dokumentarni in otroški program. A glede na to, kako so Netflixovi ustvarjalci prikazali Harryjeva starša, se je princ zagotovo znašel med dvema ognjema. 

Se je pa Harry pred kratkim že pečal s "sovražnikom", ko je kot gost presenečenja za svojega prijatelja veterana nastopil v BBC-jevi oddaji Strictly Come Dancing. BBC je leta 1995 namreč predvajal legendarni intervju s princeso Diano, ki je na kraljevo družino vrgel velik madež in kraljico prisilil, da je paru dovolila ločitev. Šele sedaj pa je Dianin brat dosegel, da se bo takratne okoliščine sodno preiskovalo. Charles Spencer je namreč prepričan, da je novinar do intervjuja prišel s prevaro in da je Diani podtaknil lažne dokaze, da je privolila v intervju. Preiskavo je podprl tudi princ William, ki si želi, da bi stvari končno prišli do dna tudi uradno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice