Magazin > VIP
9871 ogledov

Veliko presenečenje! Princ Harry v šovu Zvezde plešejo

meghan markle, princ harry Instagram
Princ je nastopil v britanski različici šova …

Princ Harry je kot gost presenečenja nastopil v britanski različici šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing, in podprl svojega prijatelja, veterana J.J.-ja Chalmersa. Chalmers (33) je veteran kraljeve mornarice, ki je leta 2011 med eksplozijo v Afganistanu utrpel poškodbo vratu in izgubil dva prsta. S Harryjem sta se spoprijateljila preko tekmovanja, ki ga je za vojne veterane ustanovil princ. Chalmers pa je bil tudi gost na poroki princa in Meghan Markle, leta 2018. 

Princ Harry | Avtor: Profimedia Profimedia

"Tako iskreno sem ponosen," je Harry preko videoklica, ki so ga predvajali v oddaji, povedal prijatelju. "Nisi plesalec, ampak dokazuješ, da se lahko lotiš vsega, kar si zamisliš, kar je čudovito," je še povedal princ. Tudi J.J. je imel za princa same lepe besede: "Enostavno dejstvo je, da če princ Harry ne bi ustvaril tekmovanja Invictus Games, ne bi imel tistega katalizatorskega trenutka, ki mi je za vedno spremenil življenje. Brez njega me ne bi bilo."

Veteran je v svoji uniformi sicer odplesal ples na skladbo Boogie Woogie Bugle Boy, princ pa ga je še podražil, da je lepo zagorel.

Komentarjev 1
  • Ender3 15:38 17.november 2020.

    Kaj res ne morete brez dneva?, da ne bi pisali o njih. Diagnoza temu je obsesija, pojdite se zdravit in ne posiljujte bralcev.

Sorodne novice