Magazin > VIP
33236 ogledov

"Meghan Markle smo izgubili v roku enega tedna"

meghan markle Profimedia
Jemali so jo resno, nato pa je spoznala princa ...
Strokovnjak za modrokrvneže, Sean Smith, je v oddaji Lorraine promoviral knjigo o Meghan Markle, Meghan Misunderstood (Narobe razumljena Meghan).

Smith pravi, da so "Meghan izgubili v roku enega tedna", “ko se je iz resne aktivistke za človekove pravice prelevila v Harryjevo bejbo“.

meghan markle, kate middleton kakšna gesta! Magazin Ker se je Harry žrtvoval za Kate, je Meghan za vedno ostala prikrajšana
"Preden je spoznala princa Harryja, so v njej videli resno osebo. Harry se v moji knjigi prvič pojavi šele na 175. strani,“ je povedal avtor in spomnil, da je Meghan nekoč ploskal celo generalni sekretar Združenih narodov. 

Stvari so se za Harryja in Meghan poslabšale po intervjuju, ki sta ga dala v Afriki in v katerem je Meghan namignila, da ji je hudo. Od takrat se nihče več ni pogovarjal o vseh dobrodelnih projektih, za katere se je par zavzemal, ampak le še o njunem skrhanem odnosu z dvorom. "Ko sem gledal ta dokumentarni film, sem pomisli: 'Kaj se dogaja? Zakaj je tako žalostna? Kdo je z njo grdo ravnal?' Med drugim so bila kriva negativna poročanja in tudi možje v sivih oblekah, ki se sprehajajo po hodnikih dvora. Do nje niso bili pošteni,“ pravi Smith, ki ne verjame, da se bosta zakonca Sussex še kdaj vrnila na Otok in spet delala za krono.
 
Komentarjev 1
  • mirror 16:01 15.november 2020.

    Harry se je zaradi Meghan skregal z belim kruhom. Naredil je hudo napako s to izbranko.