Na tej fotografiji ne poljublja dedek vnukinje, ampak mož ženo!

Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno
Med tema zakoncema je več kot štirideset let razlike.
Oglej si celoten članek

Ljubezenska zgodba 19-letne Američanke Samanthe Simpson in 62-letnega soproga je hitro obšla svet. Par se je zaljubil pred enim letom, 8. januarja sta stopila pred oltar, sedaj pa že načrtujeta otroka. Samanthini starši so njeni zvezi z 43 let starejšim JR-jem seveda nasprotovali, a to parčka, ki sta se skupaj vselila že po nekaj mesecih zveze, ni ustavilo.

Magazin Slovenski radio: Zaprosil jo je v etru, ona pa razkrila, da ima drugega

Čeprav se svet nad njuno ljubeznijo zgraža, sta videti do ušes zaljubljena, o čemer se lahko prepričate v galeriji.  

Foto: Profimedia Bizarno

Magazin Izpoved bralca: Zaradi teh napak izgubil ljubezen svojega življenja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:43 20. Februar 2019.

    Dedec je najbrž precej premožen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.