Na ulici napadli Luko Mesca

Foto: Anže Petkovšek Luka Mesec
Foto: Anže Petkovšek Luka Mesec
Njegova Manca pokazala sredinca.
Oglej si celoten članek

Na volilno nedeljo sta se Luka Mesec in njegova partnerka Manca G. Renko vračala z volišča in se znašla v precej nasilni situaciji. "Z Luko sva se vračala z volišča in na semaforju se je ustavil avto mladih moških, ki so kričali ,'lejga pedra', 'ubij pedra', 'ubij komunista' in 'sieg heil'. Mogoče je to dost dober razlog, da greste volit," je neprijetno situacijo na Twitterju opisala Manca in razkrila, kako se je na situacijo odzvala.

"Predvidevam, da jih ne ti ne Luka nista na gobec," se je glasil eden od komentarjev, na katerega je Renkova odgovorila: "Ne, sem bila pa presenečena, kako se mi je roka samodejno sprožila v sredinec."

Očitno pa je njen tvit sprožil plaz komentarjev, na katere se je dan pozneje odzvala. "Če koga zanima precej bogat seznam incelov z naci tendencami in na splošno zafrustriranih modelov, jih najde v komentarjih pod mojim včerajšnjim tvitom. Še dobro, da sicer živim v mehurčku. (Pa ne mi zdaj lepodušit, kako mehurčki niso fajn in bo zaradi njih vse propadlo, pliz)," je zapisala. Nekateri so se z njo strinjali, spet drugim pa njen zapis ni bil najbolj po godu. "Tisto, ko zafrustrirana parazitka na plečih davkoplačevalcev ne odneha in drugače misleče zmerja z naciji," se je glasil eden izmed komentarjev.  

Foto: Twitter Manca G. Renko

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 50

  • 12:56 30. Maj 2019.

    Ja to je pa tokole: Luka kaj se komentarjev tiče se strinjam z njimi in o dvomih...Ko so bile zborske …

  • vec
    21:59 29. Maj 2019.

    V bistvu je manca na MEJI, glede kršenja volilnega molka, ni sicer odkrito pozvala koga volit, ampak če bi sodnik …

  • 21:00 29. Maj 2019.

    Ta dva me spominjata na trdorokca Kardelja.....samo , da je ta Pepca mlajša in malo lepša... oba pa parazitskih genov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.