Magazin > VIP
26278 ogledov

Na ulici napadli Luko Mesca

Luka Mesec Anže Petkovšek Luka Mesec
Njegova Manca pokazala sredinca.

Na volilno nedeljo sta se Luka Mesec in njegova partnerka Manca G. Renko vračala z volišča in se znašla v precej nasilni situaciji. "Z Luko sva se vračala z volišča in na semaforju se je ustavil avto mladih moških, ki so kričali ,'lejga pedra', 'ubij pedra', 'ubij komunista' in 'sieg heil'. Mogoče je to dost dober razlog, da greste volit," je neprijetno situacijo na Twitterju opisala Manca in razkrila, kako se je na situacijo odzvala.

"Predvidevam, da jih ne ti ne Luka nista na gobec," se je glasil eden od komentarjev, na katerega je Renkova odgovorila: "Ne, sem bila pa presenečena, kako se mi je roka samodejno sprožila v sredinec."

Očitno pa je njen tvit sprožil plaz komentarjev, na katere se je dan pozneje odzvala. "Če koga zanima precej bogat seznam incelov z naci tendencami in na splošno zafrustriranih modelov, jih najde v komentarjih pod mojim včerajšnjim tvitom. Še dobro, da sicer živim v mehurčku. (Pa ne mi zdaj lepodušit, kako mehurčki niso fajn in bo zaradi njih vse propadlo, pliz)," je zapisala. Nekateri so se z njo strinjali, spet drugim pa njen zapis ni bil najbolj po godu. "Tisto, ko zafrustrirana parazitka na plečih davkoplačevalcev ne odneha in drugače misleče zmerja z naciji," se je glasil eden izmed komentarjev.  

Manca G. Renko | Avtor: Twitter Twitter

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 50
 • tone80 12:56 30.maj 2019.

  Ja to je pa tokole: Luka kaj se komentarjev tiče se strinjam z njimi in o dvomih...Ko so bile zborske volitvah si na siočenju bil po alko hlapi ali pa pod supstanco -čudo si stal se obnašal....Ja kaj se pa ...prikaži več dogodka tiče po voltvah branil bi kot samuraji metal bi rdeče zvede, pa bi imel mir. Drugače pa če bi te kje srečal bi itak takoj poklical policijo, tako si mi antipatičen -stalinist rdeči

 • Avatar vec
  vec 21:59 29.maj 2019.

  V bistvu je manca na MEJI, glede kršenja volilnega molka, ni sicer odkrito pozvala koga volit, ampak če bi sodnik bil nepristranski, bi kazen tudi dobila.

 • miki14 21:00 29.maj 2019.

  Ta dva me spominjata na trdorokca Kardelja.....samo , da je ta Pepca mlajša in malo lepša... oba pa parazitskih genov...