Na vegansko manikuro

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Urejeni in pisano nalakirani nohti – nega s sestavinami izključno rastlinskega izvora.
Oglej si celoten članek

"Kozmetika znamke SpaRitual, s katero izvajamo manikuro in pedikuro, je ekološko naravnana in stoodstotno veganska linija, saj certificirani izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, vse rastline pa se predelujejo in pridelujejo brez pesticidov, sintetičnih gnojil ali drugih umetnih snovi," je o veganski manikuri povedala Alena Stević, lastnica salona Miracle Touch.

Pri manikuri (ali pedikuri) z izdelki znamke SpaRitual roke najprej namočite v kopel, da se zmehča obnohtna kožica, nato se naredi piling. "Sledi masaža dlani, da se aktivne sestavine dobro vpijejo v kožo, potem odstranimo odvečno obnohtno kožico in oblikujemo nohte," je pojasnila Stevićeva.

Barva določi značaj

Tukaj pa se tretma še ne konča. Zanimiv je namreč tudi izbor barve laka (če so veganski, še namreč ne pomeni, da ni živahnih odtenkov), ki označuje vaš značaj. "Imamo tabelico z barvnimi odtenki, kjer so na podlagi raziskav opisane značajske lastnosti človeka, ki je to izbral, njegove prednosti in slabosti," je sklenila kozmetičarka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.