Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Na vegansko manikuro

manikura Shutterstock
Urejeni in pisano nalakirani nohti – nega s sestavinami izključno rastlinskega izvora.

"Kozmetika znamke SpaRitual, s katero izvajamo manikuro in pedikuro, je ekološko naravnana in stoodstotno veganska linija, saj certificirani izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, vse rastline pa se predelujejo in pridelujejo brez pesticidov, sintetičnih gnojil ali drugih umetnih snovi," je o veganski manikuri povedala Alena Stević, lastnica salona Miracle Touch.

Pri manikuri (ali pedikuri) z izdelki znamke SpaRitual roke najprej namočite v kopel, da se zmehča obnohtna kožica, nato se naredi piling. "Sledi masaža dlani, da se aktivne sestavine dobro vpijejo v kožo, potem odstranimo odvečno obnohtno kožico in oblikujemo nohte," je pojasnila Stevićeva.

Barva določi značaj

Tukaj pa se tretma še ne konča. Zanimiv je namreč tudi izbor barve laka (če so veganski, še namreč ne pomeni, da ni živahnih odtenkov), ki označuje vaš značaj. "Imamo tabelico z barvnimi odtenki, kjer so na podlagi raziskav opisane značajske lastnosti človeka, ki je to izbral, njegove prednosti in slabosti," je sklenila kozmetičarka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.