Magazin > Lepota & telo
392 ogledov

Ali čudežni serum Tanje Ribič pomaga?

Bioeffect EGF. Preizkusili smo serum, na katerega prisega Tanja Ribič.

efg | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Bistvena sestavina seruma je EFG, epidermalni rastni faktor, ki spodbuja obnovo kožnih celic, zaradi česar koža proizvede več kolagena in in elastana. Pri zadostni proizvodnji kolagena in elastana koža nima gub, je bolj sijoča in elastična.

EFG je koži lasten protein, katerega vsebnost se z leti zmanjšuje. Epidermalni rastni faktor, ki ga vsebuje serum, je prvi celični aktivator pridobljen iz rastline, in sicer iz ječmena, ki ga gojijo v kontroliranih pogojih.  Serum, kot pravijo proizvajalci, je primeren za vse tipe kože.

Tanjina čudežna kremica

Igralka Tana Ribič je videti fantastično. Kot je povedala za Žurnal, tudi zaradi omenjenega seruma. "In končno sem odkrila serum, ki dela mojo kožo, ne boste verjeli, mlajšo! To je neki serum EGF iz Islandije, ki se zdaj dobi tudi že pri nas. To si vmasiram zvečer."

Rezultati so vidni čez 4 tedne, obljubljajo proizvajalci. Serum, za 15 mililitrov boste odšteli približno 100 evrov, sta za nas preizkusili 34 – in 42-letnica.

Ocena 34-letnice

"Malo več kot en mesec sem vsak večer, kot piše v navodilih, 2 do 4 kapljice nanesla na obraz. Koža je bila na otip takoj bolj gladka in elastična. Občutek je bil zares dober in boljši kot po uporabi drugih krem proti staranju, ki sem ji do tedaj preizkusila. Po 30-dnevnem tretmaju zmanjšanja gub okoli oči in ust ni bilo opaziti, koža pa je bila mehkejša in na otip bolj elastična. Težave imam z rdečimi lisami, ki se občasno pojavijo. Tega tudi uporaba seruma ni odpravila.“

Ocena: Štiri od petih zvezdic
Bi serum priporočili prijateljici? "Menim, da je bil učinek za to ceno premajhen.“

Ocena 42-letnice

"Serum Bio-Effect sem uporabljala po navodilih. Pričakovala sem bistveno bolj vidne rezultate. Koža okrog oči je bila malenkostno bolj zategnjena, gube manj vidne v času, ko sem serum uporabljala, vendar pa so se rezultati po prenehanju uporabe izničili. Ocenjujem sicer, da bi ob redni uporabi učinek ohranjala, vendar pa je redno kupovanje precejšen strošek, mi si ga žal ne morem privoščiti.“

Ocena: Štiri od petih zvezdic
Bi serum priporočili prijateljici? "Priporočila bi ga prijateljici, ki si lahko redno uporabo privošči.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.