Na zabavi zažarite

Foto: Žurnal24 Na zabave oblecite tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopate.(Foto:
Nič ni boljšega od bleščečega videza na plesišču. Bleščice so obenem lahko tudi pripomočki pri poudarjanju tistih delov telesa, s katerimi se ponašate, in odvračanju pozornosti od pomanjkljivosti.
Oglej si celoten članek

Posebno
Na zabave oblecite tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopate. Tudi nakit naj žari.predvsem predstavnice nežnejšega spola rade izkoristimo za to, da smo najlepše in se počutimo v središču pozornosti. Takrat je namreč priložnost obleči vse tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopamo.

Bleščeči  glamur
Nič ni boljšega od bleščečega videza na plesišču. Bleščice so obenem lahko tudi pripomočki pri poudarjanju tistih delov telesa, s katerimi se ponašate, in odvračanju pozornosti od pomanjkljivosti. Lahko se odločite za oblekico, v kateri boste zasijale – mala nevpadljiva črna obleka, kombinirana s črnimi škornji nad koleni, ki so hit sezone. Oprijeta obleka do sredine stegen, visoke rokavice in clutch torbica. Pokažite seksi ramena.

Dodatki so nuja
Polepšajte se z veliko in še več nakita. Brez omejitev! Lahko ostanete pri enem izbranem kosu ali pa se ustavite šele pri petih, šestih ogrlicah različnih dolžin, s katerimi lahko iz vsakdanjega kosa oblačila naredite popolnoma drugo zgodbo, primerno za zabave. Letos ne pozabite na rokavičke. Naj bodo visoke ali pa z odprtimi prsti.

Preprosto imeniten
Če ne želite večera preživeti v večerni obleki, je suknjič prava izbira. V kombinaciji s hlačami ali kavbojkami je primeren tudi za zabave, ki so pred vami. Temne kavbojke, blejzer z zanimivimi dodatki in kristalčki, okoli vratu več verižic ter gležnjarji z vrtoglavo peto so instant modni nasvet za glamurozno kraljico zabave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.