Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Na zabavi zažarite

Na zabave oblecite tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopate.(Foto: Žurnal24 main
Nič ni boljšega od bleščečega videza na plesišču. Bleščice so obenem lahko tudi pripomočki pri poudarjanju tistih delov telesa, s katerimi se ponašate, in odvračanju pozornosti od pomanjkljivosti.

Posebno
Na zabave oblecite tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopate. Tudi nakit naj žari.predvsem predstavnice nežnejšega spola rade izkoristimo za to, da smo najlepše in se počutimo v središču pozornosti. Takrat je namreč priložnost obleči vse tiste posebne kose, s katerimi sicer nerade izstopamo.

Bleščeči  glamur
Nič ni boljšega od bleščečega videza na plesišču. Bleščice so obenem lahko tudi pripomočki pri poudarjanju tistih delov telesa, s katerimi se ponašate, in odvračanju pozornosti od pomanjkljivosti. Lahko se odločite za oblekico, v kateri boste zasijale – mala nevpadljiva črna obleka, kombinirana s črnimi škornji nad koleni, ki so hit sezone. Oprijeta obleka do sredine stegen, visoke rokavice in clutch torbica. Pokažite seksi ramena.

Dodatki so nuja
Polepšajte se z veliko in še več nakita. Brez omejitev! Lahko ostanete pri enem izbranem kosu ali pa se ustavite šele pri petih, šestih ogrlicah različnih dolžin, s katerimi lahko iz vsakdanjega kosa oblačila naredite popolnoma drugo zgodbo, primerno za zabave. Letos ne pozabite na rokavičke. Naj bodo visoke ali pa z odprtimi prsti.

Preprosto imeniten
Če ne želite večera preživeti v večerni obleki, je suknjič prava izbira. V kombinaciji s hlačami ali kavbojkami je primeren tudi za zabave, ki so pred vami. Temne kavbojke, blejzer z zanimivimi dodatki in kristalčki, okoli vratu več verižic ter gležnjarji z vrtoglavo peto so instant modni nasvet za glamurozno kraljico zabave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.