Na zmenek bi šla s komerkoli

Foto: Žurnal24
Cameron Diaz je imela v svoji karieri kar nekaj moških, a z nikomer se ni ujela. Zdaj razkriva, da bi šla na zmenek z vsakim, ki si jo drzne povabiti.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa lepotica Cameron Diaz meni, da si družine še ni ustvarila zaradi svojega načina razmišljanja o moških in odnosa, ki ga ima do njih.

 "Vedno sem odprta za vse možnosti in nikoli ne bi zavrnila človeka, ki si me drzne poklicati in me povabiti na zmenek," je priznala igralka in dodala, da se le redko zgodi, da bi moški zbral dovolj poguma in jo povabil na večerjo.

Med pogumneži se je znašel tudi režiser Carlos de la Torre, s katerim se je Cameron videvala pet let. Njuna romanca se je končala, saj se je zaljubila v Matta Dillona, a je nato pobegnila v objem Jareda Leta. Tudi z njim ni ostala dolgo, saj se je podala v razmerje z Justinom Timberlakom, a je spoznala, da ni pravi zanjo. Morda bo njeno srce (do)končno osvojil Alex Rodriguez, s katerim se zadnje čase Cameron zelo rada pozabava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.