Magazin > VIP
23 ogledov

Na zmenek bi šla s komerkoli

Žurnal24 main
Cameron Diaz je imela v svoji karieri kar nekaj moških, a z nikomer se ni ujela. Zdaj razkriva, da bi šla na zmenek z vsakim, ki si jo drzne povabiti.

Svetlolasa lepotica Cameron Diaz meni, da si družine še ni ustvarila zaradi svojega načina razmišljanja o moških in odnosa, ki ga ima do njih.

 "Vedno sem odprta za vse možnosti in nikoli ne bi zavrnila človeka, ki si me drzne poklicati in me povabiti na zmenek," je priznala igralka in dodala, da se le redko zgodi, da bi moški zbral dovolj poguma in jo povabil na večerjo.

Med pogumneži se je znašel tudi režiser Carlos de la Torre, s katerim se je Cameron videvala pet let. Njuna romanca se je končala, saj se je zaljubila v Matta Dillona, a je nato pobegnila v objem Jareda Leta. Tudi z njim ni ostala dolgo, saj se je podala v razmerje z Justinom Timberlakom, a je spoznala, da ni pravi zanjo. Morda bo njeno srce (do)končno osvojil Alex Rodriguez, s katerim se zadnje čase Cameron zelo rada pozabava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.