Nad hiperpigmentacijo z diamanti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če se vam je zaradi sonca pojavila hiperpigmentacija ali kakšne druge lise po obrazu, se jih lahko znebite tudi s pomočjo diamantnega pilinga.
Oglej si celoten članek

"Mikrodermoabrazija je postopek, pri katerem postopoma in nadzorovano luščimo povrhnjico kože. Koža se pri tem regenerira in revitalizira s pomočjo finih kristalov,” je povedala Viki Leški, lastnica salona Alexhairbodyline.

Izboljša strukturo kože

Diamantni piling je priporočljiv pri aknasti koži, drobnih brazgotinah, koži brez tonusa in strijah, uspešno se je izkazal tudi v boju proti staranju kože, saj lahko z njim obdelamo posamezne gube, po poletju pa se priporoča tudi za izboljšanje stanja ob pojavu hiperpigmentacije in ostalih obraznih lis. "Postopek traja okoli pol ure, je neboleč in koži prijazen, saj ne povzroča alergisjkih reakcij, po posegu pa se koža hitro obnovi," je povedala Leškijeva ter dodala, da je rezultat izboljšana struktura kože ter sijoč in pomlajen videz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.