Magazin > Lepota & telo
83 ogledov

Nad hiperpigmentacijo z diamanti

Obraz Shutterstock
Če se vam je zaradi sonca pojavila hiperpigmentacija ali kakšne druge lise po obrazu, se jih lahko znebite tudi s pomočjo diamantnega pilinga.

"Mikrodermoabrazija je postopek, pri katerem postopoma in nadzorovano luščimo povrhnjico kože. Koža se pri tem regenerira in revitalizira s pomočjo finih kristalov,” je povedala Viki Leški, lastnica salona Alexhairbodyline.

Izboljša strukturo kože

Diamantni piling je priporočljiv pri aknasti koži, drobnih brazgotinah, koži brez tonusa in strijah, uspešno se je izkazal tudi v boju proti staranju kože, saj lahko z njim obdelamo posamezne gube, po poletju pa se priporoča tudi za izboljšanje stanja ob pojavu hiperpigmentacije in ostalih obraznih lis. "Postopek traja okoli pol ure, je neboleč in koži prijazen, saj ne povzroča alergisjkih reakcij, po posegu pa se koža hitro obnovi," je povedala Leškijeva ter dodala, da je rezultat izboljšana struktura kože ter sijoč in pomlajen videz. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.