Nad Urško Čepin perverzni napadalci, to jim sporoča

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pripravljena je iti do konca ...
Oglej si celoten članek

Urška Čepin, o kateri smo nedavno pisali, da se je umaknila iz medijskega blišča, je povedala, da to obdobje zanjo ni bilo srečno. Mediji so takrat pisali o njej stvari, ki so prizadele tako njo kot tudi njene bližnje. Zato vsakdan začne z meditiranjem, izrazi hvaležnost za drobne stvari in čas preživlja z vodenjem svojega salona, z mamo in s svojo nečakinjo, s katero je bila opažena v centru Ljubljane.Urška je že nekaj časa samska, dvome o tem pa je vzpostavila pred kratkim, ko je na Facebooku objavila sliko s skrivnostnim moškim, ki ji je zraven pripela še srček. Za naš portal je povedala, da je to od kolegice fant in da je še vedno srečno samska.

Tokrat pa so jo razburili perverzni napadalci, za katere je na Facebooku zapisala: Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče. Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete. V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega. Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja. Vendar to ni le stvar moje osebne varnosti, ampak tudi načela. Ni prav, da se katerikoli posameznik sooča s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo so ali kaj imajo. To je napad na našo skupno digitalno svobodo. Obljubim vam, da sem pripravljena iti do konca. Ne bom se umaknila ali dopustila, da me prestrašijo. Naša zasebnost, svoboda in varnost so preveč dragocene, da bi jih pustili kršiti. Skupaj lahko naredimo konec temu. Z ljubeznijo, Urška. Ps: To je moja najbolj gola slika v telefonu, da se ne boste trudili z vdiranjem vanj ... “

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 07:02 10. Junij 2023.

    Plastika je res nevarna,zmeraj udari v glavo

  • 19:36 9. Junij 2023.

    ahahahahah plastik fantastik...ahahahahaahah

  • 19:15 9. Junij 2023.

    Urša kupi si telefon brez kamere in interneta, pa ne boš imela slabih izkušenj! Delat pojdi v kakšno vrtnarijo, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.