Magazin > VIP
2966 ogledov

Nad Urško Čepin perverzni napadalci, to jim sporoča

Urška Čepin Instagram
Pripravljena je iti do konca ...

Urška Čepin, o kateri smo nedavno pisali, da se je umaknila iz medijskega blišča, je povedala, da to obdobje zanjo ni bilo srečno. Mediji so takrat pisali o njej stvari, ki so prizadele tako njo kot tudi njene bližnje. Zato vsakdan začne z meditiranjem, izrazi hvaležnost za drobne stvari in čas preživlja z vodenjem svojega salona, z mamo in s svojo nečakinjo, s katero je bila opažena v centru Ljubljane.Urška je že nekaj časa samska, dvome o tem pa je vzpostavila pred kratkim, ko je na Facebooku objavila sliko s skrivnostnim moškim, ki ji je zraven pripela še srček. Za naš portal je povedala, da je to od kolegice fant in da je še vedno srečno samska.

Tokrat pa so jo razburili perverzni napadalci, za katere je na Facebooku zapisala: Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče. Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete. V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega. Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja. Vendar to ni le stvar moje osebne varnosti, ampak tudi načela. Ni prav, da se katerikoli posameznik sooča s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo so ali kaj imajo. To je napad na našo skupno digitalno svobodo. Obljubim vam, da sem pripravljena iti do konca. Ne bom se umaknila ali dopustila, da me prestrašijo. Naša zasebnost, svoboda in varnost so preveč dragocene, da bi jih pustili kršiti. Skupaj lahko naredimo konec temu. Z ljubeznijo, Urška. Ps: To je moja najbolj gola slika v telefonu, da se ne boste trudili z vdiranjem vanj ... “

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
 • Avatar Garancija
  Garancija 07:02 10.junij 2023.

  Plastika je res nevarna,zmeraj udari v glavo

 • norigolobizem 19:36 09.junij 2023.

  ahahahahah plastik fantastik...ahahahahaahah

 • Avatar Ajda Virant
  ajda0 19:15 09.junij 2023.

  Urša kupi si telefon brez kamere in interneta, pa ne boš imela slabih izkušenj! Delat pojdi v kakšno vrtnarijo, da si psiho ozdraviš!

Sorodne novice