Nagrada SAG tudi v roke DiCapria

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na 22. podelitvi nagrad SAG - Screen Actors Guild Awards, ki se je včeraj odvila v mestu angelov, slavila igralca Leonardo DiCaprio in Brie Larson.
Oglej si celoten članek

Za izjemno izvedbo v kategoriji glavne filmske moške vloge je bil okronan Leonardo DiCaprio v biografski pustolovski drami Povratnik (The Revenant), ki je sicer v igri za kar 12 oskarjev. Nagrado SAG za glavno žensko vlogo je prejela Brie Larson za lik Joy »Ma« Newsome v filmu Soba (Room). Nagradi za najboljši stranski filmski vlogi pa sta odromali v roke Idris Elbe (Beast of No Nation) in Alicie Vikander - Dansko dekle (Danish Girl).

Za glavno moško vlogo v kategoriji dramskih serij je bil s kipcem ovenčan odlični Kevin Spacey za lik Francisa Underwooda v Hiši iz kart (House of Cards), Viola Davis pa je v omenjeni kategoriji v žep pospravila nagrado za glavno žensko vlogo. Žirija je namreč nagradila njeno vlogo Annalise v seriji Kako se izmazati z umorom (How to Get Away with Murder), Uzo Adubo pa za odlično igro v kategoriji komičnih serij, Oranžna je nova črna (Orange is New Black). 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.