Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Nagrada SAG tudi v roke DiCapria

Leonardo di Caprio, golden globes, zlati globusi Žurnal24 main
Na 22. podelitvi nagrad SAG - Screen Actors Guild Awards, ki se je včeraj odvila v mestu angelov, slavila igralca Leonardo DiCaprio in Brie Larson.

Za izjemno izvedbo v kategoriji glavne filmske moške vloge je bil okronan Leonardo DiCaprio v biografski pustolovski drami Povratnik (The Revenant), ki je sicer v igri za kar 12 oskarjev. Nagrado SAG za glavno žensko vlogo je prejela Brie Larson za lik Joy »Ma« Newsome v filmu Soba (Room). Nagradi za najboljši stranski filmski vlogi pa sta odromali v roke Idris Elbe (Beast of No Nation) in Alicie Vikander - Dansko dekle (Danish Girl).

Za glavno moško vlogo v kategoriji dramskih serij je bil s kipcem ovenčan odlični Kevin Spacey za lik Francisa Underwooda v Hiši iz kart (House of Cards), Viola Davis pa je v omenjeni kategoriji v žep pospravila nagrado za glavno žensko vlogo. Žirija je namreč nagradila njeno vlogo Annalise v seriji Kako se izmazati z umorom (How to Get Away with Murder), Uzo Adubo pa za odlično igro v kategoriji komičnih serij, Oranžna je nova črna (Orange is New Black). 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.