Naj poletno ličilo

Foto: Imaxtree Sportmax Foto: Imaxtree Riva Foto: Imaxtree Carlos Miele Foto: Imaxtree Moschino Foto: Imaxtree Michael Kors Foto: Imaxtree Michael Kors Foto: Imaxtree Maria Grachvogel Foto: Imaxtree Blumarine
Čim manj ličil se glasi lepotni poletni trend. Med izbrance, ki so zaželeni, se je poleg šminke in maskare uvstilo rdečilo za ličnice.
Oglej si celoten članek

Letošnji trendi ličenja sledijo pravilu manj je več, vseeno pa živahno izstopajo ličnice in ustnice. Novo pravilo ličenja v ospredje postavlja nanašanje rdečila visoko na ličnice in v obliki črke C, drznejše pa posnemajte ličenje z modne piste Moschino - manekenke so na milanskem tednu mode navdušile z visoko obarvanimi ličnicami, ki se prelivajo kar s sencami vek.

Živahna koralna

Z živahnim koralnim odentkom ne boste zgrešili. Svetlopolte izberite takšnega z rožnatimi podtoni, malo temnejša koža pa bo najlepše zasijala s pomočjo koralnega rdečila s podtoni breskve.

Ja za sijoč videz

Poudarjena lička prisotjijo prav vsaki in so prava izbira za živahne poletne dni ter za vse, ki prisegate na naraven in sijoč videz. Če ste se do sedaj že zaljubili v mat ali svetlikajočo se šminko v oranžnih ali koralnih odtenkih, boste ustnice s koralnimi odtenki na ličnicah še bolj poudarili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.