Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Naj poletno ličilo

Michael Kors
1/8
Imaxtree
Čim manj ličil se glasi lepotni poletni trend. Med izbrance, ki so zaželeni, se je poleg šminke in maskare uvstilo rdečilo za ličnice.

Letošnji trendi ličenja sledijo pravilu manj je več, vseeno pa živahno izstopajo ličnice in ustnice. Novo pravilo ličenja v ospredje postavlja nanašanje rdečila visoko na ličnice in v obliki črke C, drznejše pa posnemajte ličenje z modne piste Moschino - manekenke so na milanskem tednu mode navdušile z visoko obarvanimi ličnicami, ki se prelivajo kar s sencami vek.

Živahna koralna

Z živahnim koralnim odentkom ne boste zgrešili. Svetlopolte izberite takšnega z rožnatimi podtoni, malo temnejša koža pa bo najlepše zasijala s pomočjo koralnega rdečila s podtoni breskve.

Ja za sijoč videz

Poudarjena lička prisotjijo prav vsaki in so prava izbira za živahne poletne dni ter za vse, ki prisegate na naraven in sijoč videz. Če ste se do sedaj že zaljubili v mat ali svetlikajočo se šminko v oranžnih ali koralnih odtenkih, boste ustnice s koralnimi odtenki na ličnicah še bolj poudarili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.