Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Razmršena popolnost

pričeske
1/8
Imaxtree
Svobodo poletja naj letos uživajo tudi lasje, saj modne hiše za ta letni čas napovedujejo poudarjen naravni videz las.

Letos nikakor ne morete zgrešiti s sproščenimi valovitimi lasmi, razmršenimi čopi ali razpuščenimi figami, pravi frizerka Jana Bereslavjec. Romantični lasni dodatki naj postanejo glamurozni dodatek naravnega videza, eksotične kitke takšnih in drugačnih oblik pa vsakodnevna poletna praksa, predlaga.

Razmršeni valoviti lasje

Pozabite na popolnost,” pravi Bereslavjčeva. To sezono se vse vrti okrog razmršenih in sproščenih kodrov. Posebnih navodil za oblikovanje takšne pričeske ni. Bolj ko bo vaša pričeska sproščena, manj se boste obremeljevale z videzom, in ta bo v celoti sproščen, dodaja sogovornica.

Razpuščena kita

Spuščeni prek ramen, prepleteni na vrhu čela ali zgolj spleteni po sredini glave – prepleteni lasje so brez dvoma trend letošnjega poletja, pravi. Pika na i poletnih pričesk so po mnenju modnih strokovnjakov kite v obliki ribjih kosti. Na prvi pogled zapleteno pričesko lahko oblikujete že v nekaj minutah. Lase razdelite na dva čopa, vzemite pramen na zunanji strani levega dela in ga povlecite do notranje strani desnega dela. Enako naredite s pramenom z desne strani. Za še bolj sproščen videz lase spnite nekaj centimetrov nad konicami, predlaga Bereslavjčeva.

Rože v laseh

Velike rože naj ne krasijo le cvetočih vrtov, ampak tudi lase. Rože iz blaga pastelnih barv bodo preprostim poletnim pričeskam dodale kanček prefinjenosti, pravi sogovornica. Dodane na obroč, v obliki lasnic ali sponk so primerne tako za 20- kot za 50-letnice, dodaja.

Preprosta figa

Posnemajte znane hollywoodske zvezde in lase na plaži preprosto zvijte v figo – v slogu ruskih balerin ali avstralskih deskark; pomembno je le, da je zavito, poudari. Nosite jih lahko na vrhu glave ali na robu tilnika, trdno spete ali razmršene na temenu, za bolj edinstvene oblike pa se preizkusite v vozlanju in zvijanju las.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.