Naj vas začara magični smeh

Foto: Žurnal24 Pozabite na svilene rutice, spužvaste žogice in zajčke v klobukih. Šov iluzionis
Čirule čarule hokus pokus! V Cvetličarni bodo ob 20.30 stand up komedijo združili z razburljivim svetom magije iluzionista in menatlista Sama Sebastiana.
Oglej si celoten članek

Na svojstven in humoren način je Sam Sebastian v svojih dosedanjih predstavah že ustvaril iluzijo branja misli, premikal predmete na daljavo, telekinetično ukrivljal jedilni pribor ter premikal meje telesa in uma z lebdenjem ali hojo po razbitem steklu.

Nekaterih od teh spretnosti boste deležni tudi v Cvetličarni. Letos obeležuje dvajsetletnico svoje prve odrske predstave, v dosedanji karieri pa je nastopil več kot tisočkrat v šestih različnih državah.

V Sloveniji ga je bilo moč videti na festivalih Lent, Ana desetnica, Carniola, Festiko, Kunigunda in mnogih drugih doma ter v tujini, nastopil je na Borštnikovem srečanju in je kot edinstvena zabava redno vabljen na različne poslovne dogodke.

Nastopila bosta še hrvaški komik Tihomir Paravina - Psihomir in slovenski mladinec med komiki Martin Bobera - Bobby.

Cena vstopnice je 9 evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.