Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Naj vas začara magični smeh

Pozabite na svilene rutice, spužvaste žogice in zajčke v klobukih. Šov iluzionis Žurnal24 main
Čirule čarule hokus pokus! V Cvetličarni bodo ob 20.30 stand up komedijo združili z razburljivim svetom magije iluzionista in menatlista Sama Sebastiana.

Na svojstven in humoren način je Sam Sebastian v svojih dosedanjih predstavah že ustvaril iluzijo branja misli, premikal predmete na daljavo, telekinetično ukrivljal jedilni pribor ter premikal meje telesa in uma z lebdenjem ali hojo po razbitem steklu.

Nekaterih od teh spretnosti boste deležni tudi v Cvetličarni. Letos obeležuje dvajsetletnico svoje prve odrske predstave, v dosedanji karieri pa je nastopil več kot tisočkrat v šestih različnih državah.

V Sloveniji ga je bilo moč videti na festivalih Lent, Ana desetnica, Carniola, Festiko, Kunigunda in mnogih drugih doma ter v tujini, nastopil je na Borštnikovem srečanju in je kot edinstvena zabava redno vabljen na različne poslovne dogodke.

Nastopila bosta še hrvaški komik Tihomir Paravina - Psihomir in slovenski mladinec med komiki Martin Bobera - Bobby.

Cena vstopnice je 9 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.