Najbogatejša Slovenca sta se ločila

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Ločitev najbogatejšega slovenskega para.
Oglej si celoten članek

Iza in Samo Login sta ločena; vsaj v zasebnem življenju. Vest je na Facebooku sporočil Samo Login. “V izogib ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila,” je na družbenem omrežju Facebook zapisal Samo Login.

Najbogatejša Slovenca javnost prosita, da spoštuje zasebnost njune odločitve, ki je ne želita in nimata dolžnosti komentirati javno. “Da novinarji nimajo pravice posegati v najino zasebnost več kot je sama razkrijeva, je odločilo tudi Okrožno sodišče v Ljubljani v postopku zoper Reporter media,” je še izpostavil oziroma opozoril Samo Login. 

“Ker so najini skupni cilji glede prihodnosti človeštva in našega planeta višji od najinih zasebnih, z ekipo Login5 Fundacije še naprej skupaj delava na uresničevanju našega poslanstva,” je še zapisal Samo Login.

Magazin Ločena tudi ta naša vroča voditeljica in to že od maja! Magazin Ima Ana Klašnja že novega? To pravi ona!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:45 3. Oktober 2021.

    nazaj nastare preimke in imena.

  • 04:59 3. Oktober 2021.

    še en dokaz da sreča za ljubezen ni v denarju

  • 20:49 2. Oktober 2021.

    je pa smešno ker sta bila oba moja sošolca ... mah tak je lajf

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.