Najbolj bi pogrešala srbsko hrano

Foto: Žurnal24 Marija pravi, da je najboljša hrana prav v Srbiji, ki bi jo od vsega najbolj pog
Lanskoletna zmagovalka Marija Šerifović je prepričana, da se bo Srbija tudi letos na Eurosongu dobro odrezala.
Oglej si celoten članek
"Ne vem sicer, ali je samo moja zasluga, da so te dni vse oči Evrope usmerjene v Beograd. To so zasluge moje cele ekipe, ki se v medijih premalo omenja," je v enem od svojih intervjujev za srbsko Tv Pink izjavila lanskoletna evrovizijska zmagovalka Marija Šerifović.

Veliko prahu so v srbskih medijih te dni dvignile njene izjave, da bi rada živela v eni od držav Evropske unije, kar si po njenem mnenju želi velika večina mladih Srbov. Marija ne skriva niti dejstva, da jo bolj kot doma zanima kariera v tujini.

Po drugi strani pa bolj nacionalistično usmerjena pevka pravi, da je najboljša hrana prav v Srbiji, ki bi jo od vsega najbolj pogrešala, če bi živela drugje, in da se z njihovo evrovizijsko predstavnico Jeleno Tomašević ne more primerjati nobena druga. "Moja absolutna favoritka je Jelena in resnično verjamem, da se s Srbijo ne more kosati nihče. Sicer pa tudi vem, da ima Švedska dobro pesem," je v intervjuju za City Guide ponosno povedala Šerifovičeva.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.