Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Najbolj bi pogrešala srbsko hrano

Marija pravi, da je najboljša hrana prav v Srbiji, ki bi jo od vsega najbolj pog Žurnal24 main
Lanskoletna zmagovalka Marija Šerifović je prepričana, da se bo Srbija tudi letos na Eurosongu dobro odrezala.
"Ne vem sicer, ali je samo moja zasluga, da so te dni vse oči Evrope usmerjene v Beograd. To so zasluge moje cele ekipe, ki se v medijih premalo omenja," je v enem od svojih intervjujev za srbsko Tv Pink izjavila lanskoletna evrovizijska zmagovalka Marija Šerifović.

Veliko prahu so v srbskih medijih te dni dvignile njene izjave, da bi rada živela v eni od držav Evropske unije, kar si po njenem mnenju želi velika večina mladih Srbov. Marija ne skriva niti dejstva, da jo bolj kot doma zanima kariera v tujini.

Po drugi strani pa bolj nacionalistično usmerjena pevka pravi, da je najboljša hrana prav v Srbiji, ki bi jo od vsega najbolj pogrešala, če bi živela drugje, in da se z njihovo evrovizijsko predstavnico Jeleno Tomašević ne more primerjati nobena druga. "Moja absolutna favoritka je Jelena in resnično verjamem, da se s Srbijo ne more kosati nihče. Sicer pa tudi vem, da ima Švedska dobro pesem," je v intervjuju za City Guide ponosno povedala Šerifovičeva.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.